måndag 6 april 2009

sådärja...



...vädret skärpte sig till slut och när nu Australien får summeras för den här gången så är det glada tillbakablickar på fin sightseeing i Sydney, hippiefeel och surfning i Byron Bay samt mer sightseeing, djur, orientering och poolpartyn i Brisbane.

Två rendevouz med traktens utbytesstudenter:

Petter Polson tog med en till poolparty arrat av ett annat gäng utbytesstudenter. Strålande. Mönstret verkar hålla jorden runt, utbytesstudenterna håller ihop, men det betyder ju inte att det inte är kul. Man borde kasnke hänga mer med dem hemma?

Lina och Pär hängde på till zoo:t och kollade in koalor, kängurur, wombats mm. Ha ett gott fortsatt påsklov!



Söndagmorgon lyckades jag styra upp upphämtning och deltagande i en orienteringstävling i norra Brisbane. Coolt att testa på ny terräng och ännu en anledning att komma tillbaka. Vegetationen ställde till det lite för en ovan, men kul var det. Asjusta värdar som gjorde allt för att hjälpa Svensken ut i skogen.

Imorn drar jag vidare mot Kuala Lumpur, eller kanske redan ikväll då det är ikväll jag börjar resan mot flygplatsen. 0840 lyfter flyget, vilket var för tidigt för att åka samma dag. Flygplatsövernattning framåt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar